Legjobb turkáló Budapesten?
Ha érdekelnek a vintage holmik akkor tudok ajánlani kettőt.
LoveBug Vintage, nekik van Insta oldaluk is nézz ott is szét jó ruhák vannak és az üzlet is kellemes hangulatú.
A másik pedig az Alterego itt is lehet jó ruhákat kifogni :)
Hada már felejtos. Olyan árak vannak a darabarasban hogy kifordultam. 5000 egy épkézláb pulcsi? 10 ezer egy használt clarks bokacsizma? 6000 egy stradivarius koromcipo? 3500-4000 egy farmer? 7-10ezer egy kabat/dzseki? Tiszta vicc.
Nevetni érdemes bemenni oda.
De hogy válaszoljak is...
Humana esoaras. Első nap 1200 aztán 950 utána 750 Ft maximum egy darab. Első 3-4nap érdemes menni.
Mitu
Budapesten nem tudom van e. Dunaújvárosban van 3 felé. Esoaras az szar. Szóra sem érdemes.
Extra az 3300 ft/kg ez már jó. Jobb a Hada kilosnal. A premium pedig drágább darabaras. Én az extrát ajanalom, ha útba esik valamikor.
Csatlakozom ahhoz, aki azt mondta, hogy Hadaba ne menj! Ket hete beugrottam egybe, es a pofam leszakadt! Kardigan 4-5000, egyvlberuha 5000, egy bokacsizma 10000! Fele ennyiert megveszem, learazva, anelkul meg ugyanennyiert. Ja, es kb H&M meg Pull and Bear cuccok voltak. Pofatlansag a kobon.
Creamben neha kifogok egy-ket jo darabot, de sajnos miota nincs Ruhagaleria, csak keveset turizok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!