Ciki egyedül menni ruhát vásárolni? Te kivel szoktál?
Tudom hogy az én koromba mindenki a barátnőivel vagy esetleg az anyukájával megy vásárolni,de én mostanába rákaptam arra hogy egyedül megyek. Nincs ki beleszóljon,és annyi időt szánok rá amennyit csak akarok.Nem tartom magam amolyan magányos farkasnak,de az egyedüli vásárlást élvezem. Szerintetek ciki egy 16 éves csaj egyedül lófrál a ruhaboltban?És te kivel szoktál menni?
16/L
Én is pont ezért szeretek egyedül menni. Bár nekem ez lehetetlen, mert anyu szokott jönni velem(mert ruhákat még ők vesznek, a zsepbénzem arra költöm, hogy utazzak a barátomhoz... Úgyhogy ruhát anyám vesz, de ő olyan, hogy van egy adott összeg, legyen 10ezer ft... A 3/4-ét saját magára veri el(igen, NEKEM megyünk ruhát venni), és minden cuccnál rinyál, hogy drága. :)
Apu meg vagy ad pénzt és elmegyek egyedül, vagy közös bevásárláskor ha tetszik valami azonnal megveszi :D (Tőle keveset kérek, vele élek amúgy).
Barátnők meg nemszeretik az olyan boltokat ahová én járok(turkálók :D). :D
Ennyi röviden, amiért jobb egyedül menni. :P
17L
Én is egyedül szoktam menni. Így jobban tudok koncentrálni, nem a csevegéssel vagyok elfoglalva hanem a vásálással.
Szeretek a saját tempómban menni, ami ha nincs semmi érdekes akkor nagyon gyors, ha viszont találok valamit akkor meg lassú.
Anyámmal meg már rég feladtam az együttásárlási próbálkozásokat, nagyon más az ízlésünk, csak felidegesítjük egymást, annak meg sok értelme nincs.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!