Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az óráról? Ha több évre tervezem akkor inkább spóroljak még?

Figyelt kérdés

Mindenképpen ilyen típusú, kinézetű órát szeretnék, másfajta nem is nagyon tetszik

[link]

2018. okt. 21. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki ez az óra. Több mindenhez hordhatod. Ha vigyázol rá, akkor sokáig kitarthat, max elemcsere szükséges, de ga rendszeresen használod valszeg kopni fog a festék rajta. Nekem 2,5 éve van egy Daniel Klein órám, amit szinten használok és az asztalon, mikor írok, gépelek surlódik és lekopott a festék néhol a szíjon.
2018. okt. 21. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van. Nekem is Casio van. Van egy digitalis szamkijelzos es egy mutatós. A "kvarc" került 7500Ft korul a mutatos meg 22.000Ft volt kb. Imádom őket. Minden helyzetbe jo ez a két óra nekem. Napi munka, hétköznap,vagy sportra ott a digitális, ha valahova "megjelenesem" van oda meg a mutatós. Nekem tökéletesen megfelel,és lesz.arom a sznobok véleményét:). Csak az szamit Neked mi tetszik,te fogod hordani es a te tulajdonod lesz.
2018. okt. 21. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok:)

Ez az egyik órám: [link]

Ez a másik órám: [link]

Viszont most mar olcsobb a masodik amikor én vettem akkor még 20 felett volt:).

Imadok ezt a két órát,nagyon sokaig elemeztem a kínálatot mire kivaalsztottam őket. Megerte:)!!!

2018. okt. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!