Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nike Air Max Theaból egy fél...

Nike Air Max Theaból egy fél mérettel nagyobb kell?

Figyelt kérdés
2018. okt. 18. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyire lapos az orr rész? Úgy látom eléggé... Nekem egy Adidas EQT Support ADV-m van, és abból simán kell fél számmal nagyobb, mert annyira lapos az orra.
2018. okt. 18. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem fehérben van, Kanadából hozta egy ismerősünk, le is mértük hány cm a lábam, szóval a szerint választottuk de mikor megjött és felpróbáltam kicsi volt és minimum egy fél méterrel jobb lett volna, ha nagyobbat rendelünk.

Sajnos nem voltunk tisztában ezzel, így is hordom de nem túl kényelmes sokszor feltöri a lábam de elég sokba került, meg ajándéks szóval kibírom...

2018. okt. 19. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Adidas run70s cipőm van,a 41 2/3 - os baromi nagy volt a 41-es az egyik lábam nagylábujját nyomta,otthon tágítottam azóta jó lett.Érdemes nagyobbat,mert elég lapos az orrrészük,de a túl nagy sem jó!
2018. okt. 19. 10:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Egyszer rendeltem már a rendes méretemnek megfelelőt és sajnos vissza kellett küldenem mert törte a sarkam. Utána olvastam, hogy egy fél mérettel nagyobbat ajánlanak.

Viszont most kinéztem egy szintén Theat, de csak online elérhető és megkérdeztem sok boltot, hogy van-e Thea, hogy legalább felpróbáljam valahol de sehol nem volt.

Szóval az tuti, hogy az eredeti méretem kicsi.

2018. okt. 19. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy egész mérettel nagyobbat vennék. A 37-es lábamra 37,5-est rendeltem és simán elbírná a 38-ast, de lehet a 38,5-est is. 😕
2018. okt. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!