Fiúk. Szerintetek baj ha egy lánynak ekkora hasa van?
Figyelt kérdés
Nagyon zavaró ha egy lánynak ekkora hasa van? Szerintetek ez már visszataszító?
(Akkora mint az utolsó szőkének)
2018. okt. 12. 14:44
3/7 anonim 

válasza:

Az nem has.. Én örülnék ha csak "akkora" hasam lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
De szerintetek ez miért szép? Nem azért kérdezem, nekem is ekkora a hasam max. Egy kicsit nagyobb talán, de engem hihetetlenül zavar, hisz nem lapos és ha valami szűk cuccot (mondjuk egy szűkebb egyberuhát) akarok felvenni, akkor látszik benne, hogy a hasam nem lapos. + Ha leülök, még nagyobb lesz és lesz rajta egy "hájgyűrődés" vagy mi xdd
2018. okt. 12. 15:16
6/7 anonim 

válasza:

Ez egyépként (testalkattól is függ, de a legtöbb esetben) az egészséges. Ott vannak szervek és valamennyi hájréteg ami a szervek védelme miatt kell. Egyfajta egészséges hatást kelt és ez tudja vonzóvá tenni sok ember számára.
7/7 anonim 

válasza:

elmegy még az ilyen, szépen is oszlik el. szóval nem hinném, hogy emiatt utasítanának el.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!