Buksi1995 kérdése:
Szerintetek az normális hogy ekkora külömbség van a két oldal között?
Figyelt kérdés
Az egyik kép balról, a másik jobbról készült. Teljesen más az orrom, a két profilból... Ezt nem tudom hova tenni! De inkább a második miatt rettegetek. Szerintetek nagyon offos?
1: [link]
2: [link]
2018. okt. 12. 10:51
1/5 A kérdező kommentje:
Az első képen imádom az orrom,szerintem tényleg nagyon szép. De a másodikat egyszeűen nem tudom felfogni. Hogy lehet ekkora külömbség két oldal között?
2018. okt. 12. 10:52
2/5 anonim válasza:
Nyilván. Senkinek sem ugyanolyan a két profilja. Egyébként nem lehet teljesen összehasonlítani a két képet, mivel nem pont ugyanolyan szögből van, ezért nyilván az orr sem ugyanúgy látszik. De semmi gond vele. Ennél nagyobb bajod sose legyen.
3/5 anonim válasza:
1, KülöNbség.
2, Normális.
3, Az orrodtól rettegni elég ostobaság. Emberi orr egy emberi arcon. Pont.
4/5 anonim válasza:
Senkinek se szimmetrikus a feje.
5/5 anonim válasza:
Istenem hányszor teszed még fel? Hidd el semmi gond nincs az orroddal, sz.rd le hogy más mindkét oldalról, vannak ennél ezerszer csúnyább asszimetrikusabb orrok. Ezt senki nem veszi észre csak te mert folyton erre vagy rástresszelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!