Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pesten vagy Miskolcon mennyibe...

Pesten vagy Miskolcon mennyibe kerül kb olyan 20 soros bakancs? Van 20000 forintért is?

Figyelt kérdés
Szlovákiai vagyok, úgyhogy nem tudom, hogy ott milyenek az árak, de megyünk kirándulni és gondoltam, hogy már kihasználom a lehetőséget és Magyarországon vennék bakancsot. vagy 20 000 forintért milyen bakancsot lehet venni? Hány sorosat?
2010. jún. 23. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Vaterán próbálkozz, ott szoktak csak 1-2x felpróbáltak, alig használtak is lenni. A márkához viszont ragaszkodj, mert a Shellysen és Martensen kívül nem sok jóról tudok.
2010. jún. 23. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Egyébként válogass.

2010. jún. 23. 22:39
 3/3 A kérdező kommentje:
persze a minoségre is gondoltam, de azért mégse a legdrágábbra, koszonom válaszokat, majd szétnézek
2010. jún. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!