Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyennek találjátok a testem?...

Milyennek találjátok a testem? Szerintetek fogyóznom kell? (légyszi kort és nemet is) Fiúk, lefeküdnétek egy lánnyal, aki így néz ki?

Figyelt kérdés

A karom olyasmi, mint neki:

[link]

A hasam ilyen:

[link]

A fenekem ilyesmi (de csak azt nézzétek, a többi testrésze nem olyan, mint én)

[link]

A mellem ennél kicsit nagyobb, de ilyen formájú, csak jobb képet nem találtam:

[link]

2018. okt. 8. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

persze, hogy megkuffantják.

csak nem mindegy, hogy kik:DDD

(kérdező, az, hogy valaki szívesen megszexelne, semmit sem jelent. a férfiak a legtöbb nővel szívesen lefekszenek, főleg, ha ingyen van.)

edzeni és diétázni kellene, mert elég hízékony és löttyedt vagy.

2018. okt. 9. 06:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Nőies, szexi , nem, igen 17f
2018. okt. 9. 16:18
 13/18 anonim válasza:

Aki negatív kommentet ir annam uzenenem h olvassa végig amit írok:

l4 éves vagyok, 170cm. Nyáron 66kg voltam. Nem piszkált senki, de éreztem h megvetnem es nem tetszem senkinek. Hozzáteszem inzulin rezisztenciam van. Tehát a fogyás nekem mem egyszerű. De egy fiú nagyon csúnyán megbantott, otthagyott egy vékony lányért. Teljesen kiakadtam. Egy ideig SEMMIT nem ettem. Utána először csak elkezdtem számolni a kaloriakat, mondván fogynom kéne, 1500kcal-nál nem eszem többet. Igy fogytam 4kg-t. Sokszor rosszul vagyok, szédülök, nincs energiám. De meg most, októberben sem tudom ennk normálisan. Van h egész nap csak

2018. okt. 25. 17:19
 14/18 anonim válasza:

(Utolsó vagyok)

Egész nap nem eszek semmit, csak egy falat kenyeret. De ez tényleg egy falat, szoszerint. Nőgyógyászati problemaim lettek, rossz kedvem van. Es ha enni próbálok, nem megy, mert minden kajaban csak azt latom, h ez x kalória es h hizhal. Es meg gyerek vagyok, de ezen stresszelek. Most 63kg korul vagyok... Es igy sem nézek ki vekonyan. De azt senki nem latja mi all a kulsom mogott

2018. okt. 25. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszolónak!

Sajnálom. Én is hasonlon mentem keresztül.

Gyerekként teltebb voltam,de nem az a nagyon kövér kategória.

155cm voltam és 68 kiló. Utáltam ahogy kinéztem,de minden diétám kudarc volt. Aztán egy srác ugy igazán a lelkembe taposott. Ez volt 16 éves koromban. Edzeni kezdtem,egészségesebben enni. Le fogytam 50kilóra. De még mindig kovernek láttam magam. Aztán egyre durvábban kezdtem fogni magamon. Kihagytam a vacsorát,reggelre csak kávét ittam,0-24 jártam keltem,hiába volt rossz kozerzetem és szedultem is néha,csak arra gondoltam hogy igy nem ragad a kiló. 43 kilóra fogytam. Itt már minden szerepet játszott. Hánytatás,nem evés,egesznap max kávét ittam...stb. És ekkor már gyuloltem magam. Anyám sírt,mérges volt én meg magamra voltam az. Mert nem tudtam abba hagyni.

És jött a forduló pont. Megismertem valakit. Akit jobban tudtam szeretni mint magamat gyűlölni. Egy éve vagyunk együtt és végre egészségesnek érzem magam. Lelkileg és testileg is. Adott önbizalmat és meg szerettette velem önmagamat. Jelenleg a 48 kilómmal és 158 centimmel tökéletesen boldog vagyok és kiegyensúlyozott.

De ha egyszer megbant valaki a sulyod miatt,az benned marad.

Ezert kérem aki ezt elolvasta és srác,ha lát egy teltebb lányt,ne bántsa,mert lehet jobban fáj neki mint gondolná és ki tudja mit indít el benne. Ha nem az eseted finoman mondd meg neki,de ne rombold le az önbecsülését...

2018. okt. 25. 17:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Teljesen tökéletes, nőies alkat, végre nem egy "újságból kivágott csontkollekció". Az én párom is hasonlóan telt testalkatú, és én így imádom!
2018. okt. 27. 10:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ez lemaradt: 27/F
2018. okt. 27. 10:19
 18/18 anonim válasza:

Mit szerencsétlenkedsz itt?

Fotózd le magad és takard ki az arcod ha ennyire félsz.

Így képekből összerakva amúgy elég jó csajnak látszol, de ez így nem ad ki téged.

Mintha küldenél egy képet és azt mondanád, hogy jobbról a 86. ember te vagy a lelátón és hogy nézel ki. Ebből nem lehet sokat megmondani!

2019. szept. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!