Durva lenne egy nőnek ajándékba a lézeres szőrtelenítő kezelést adni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 18:51
2/5 anonim válasza:
Azért attól is függ, hogy ki adja neki? Milyen viszonyban állnak?
Szerintem örülne neki, mert alternatív módon eddig is szőrtelenített. Lehet, amúgy is befizetne egy ilyenre, csak éppen sajnálja rá a pénzt!
3/5 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, mert nagyon drága, de szuper hasznos kezelés. Mi nők valami elképesztően sok időt és energiát ölünk a szőrtelenítésbe.
4/5 anonim válasza:
Attól függ kinek és milyen a kapcsolat. Én örülnék neki, egy bikinivonal vagy hónalj kezeléssorozat jól jönne. A sajátpénzem sajnálom rá, meg nem is vészes borotválkozni, de ingyen örömmel használnám fel.
Ha ismered a nőt és tudod, hogy vágyik rá, vagy játszott már a tartós szőrtelenítés gondolatával akkor semmi illetlen nincs benne.
5/5 anonim válasza:
Nőként írom, szerintem nem. Én kifejezetten örülnék neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!