Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy fenék mánia?

Mi ez a nagy fenék mánia?

Figyelt kérdés
Jó magam is edz, és követ mindenféle női edzős oldalakat. Azt viszont nem értem hogy az emberek miért vágynak konkrétan hatalmas fenékre. Sokszor tesznek ki előtte utána képeket , az elsőn szép, aranyos, kerék fenék van, a másikon hatalmas segg. Nekem valahogy sokkal jobban tetszik a pici de kerék fenék , egy vékony lánynak ezerszer jobban áll mint egy hatalmas valag. Ti mit gondoltok?
2018. okt. 5. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, az nagyon gáz. Egy normális férfi szóba nem áll ilyen lánnyal, ezek csak kislányok férfias beütéssel.
2018. okt. 5. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Nekem viszont nagyon tetszik, hogy végre a nagy, formás idomok kerülnek reflektorfénybe, amit ugye evéssel (jó étrenddel) és sporttal lehet kivitelezni. Vagyis egészséges életmódra ösztönöz. Amíg a pici, törékeny test volt divatban, addig a lányok egy része hánytatta magát és koplalt, hogy elérjen egy olyan alakot, amilyened csak akkor lesz, ha olyan a genetikád.
2018. okt. 5. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Én személy szerint “örülök” ennek a mániának.

Végre úgy érzem, hogy kezdek megelégedni az alkatommal, és persze sokkal divatosabbnak is érzem magam.

Most van egy csomó ruhafazon, amiből évekre feltankolhatok, mert jól állnak.

2018. okt. 5. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
43%

A nagy segg sosem néz ki jól! Az idióta proli férfiaknak jön be, mert tudják, hogy egy törékeny lányt nem kaphatnának meg, meg az igénytelen nőknek, mert könnyű elérni a nagy segget, mint a formás almányi segget. Akarat gyenge egy társadalomban élünk.

Ilyen egy sexy alak, ilyen nőket nem tudnák megkapni a nagy segg fanok, és a nagy segg nőket is kerülik az ilyen nők:

[link]

2018. okt. 5. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Én is örülök neki. Én is nőies alkat vagyok nagy fenékkel. Sokat koplaltam règen hogy vékony legyek ès utàltam a fenekem hogy ilyen nagy kerek.

Persze nem vagyok kövér csak homokóra alkatu.

2018. okt. 5. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

"könnyű elérni a nagy segget, mint a formás almányi segget."

Látszik, hogy gőzöd sincs a témáról. Almányi segget el lehet érni vacak kajálással meg napi fél óra lötyögéssel is. A tipikus kerek, feszes buborékpopsiba rengeteg munka és erőfeszítés van, nem úgy, mint a lapos fenékben.

2018. okt. 5. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint egy kisebb fenék is lehet kerek, formás és igényesen vonzó. Nem kell ahhoz akkorának lenni, hogy lassan az ajtón se férj be. Nekem nincs nagy fenekem és én rohadtul meg vagyok elégedve vele. Táncolok, kondizok, tehát edzem magam folyamatosan, így még csak azt sem lehet mondani, hogy nem foglalkozok vele. De véleményem szerint sokkal igényesebb egy olyan fenék, ami nem háromszor akkora, mint a csípőm, főleg ha emiatt lesz aránytalan az aktuális nő alakja...
2018. okt. 6. 09:13
 8/8 anonim válasza:
napi 100 gugolás és olyan feneked lesz hogy nem találsz rá nadrágot
2022. jún. 25. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!