Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A ruhaboltokban mennyire...

A ruhaboltokban mennyire csalosak a probafulkeben a tukrok?

Figyelt kérdés
Teljesen masabbnak latom magam, jobban all a ruha is, ha megnezem magam mas tukorben, teljesen mas...veletek is igy van? Miert van igy?
2018. szept. 28. 01:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem
2018. szept. 28. 06:39
 2/6 anonim válasza:
100%
Én ezt meg sehol se tapasztaltam, bár nem járok sűrűn vásárolni.
2018. szept. 28. 06:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én se tapasztaltam még ilyet. Az jellemző hogy sok helyen borzalmas a megvilágítás de ennyi
2018. szept. 28. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
New Yorkerben jártam így. Amúgy a fényekkel rengeteget lehet csalni.
2018. szept. 28. 09:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Néha csalós, de főleg a fények, és nem a tükör miatt. Nekem Pull&Bearben volt is, hogy olyan jók voltak a fenyek, hogy az arcom szebb lett, mint egy művészi modellnek. :D Ott lőttem magamról profilképet. Olyan volt, mintha stúdióban készült volna, pedig csak egy koszos kis Pull&Beares próbafülkében.
2018. szept. 28. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. A fényt szoktam üzletekben rossznak találni, sminket is vettem már úgy, hogy természetes fényben teljesen más színe volt.
2018. szept. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!