Hogyan érezzem magam NŐ-nek?
Mi kell ahhoz, hogy igazán nőiesnek, nőnek érezzem magam?
19 éves vagyok, és nagyon érdekel, hogy külsőleg/belsőleg mi tesz igazán nőiessé.
Szépség, tudás, hobbi, smink, öltözködés szabadidő eltöltése , stb?! :)
Kérlek segítsetek. Köszönöm a hasznos tippeket.
Minden nő más, ebből az következik hogy nincs meghatározva hogy mitől lesz nőies valaki.
Ahogy a férfiak sem egyformák így nekik is különbözhet az hogy mitől igazán nőies nekik valaki :)
Add magad, olyan ruhákat viselj amikben komfortosan érzed magad és illik hozzád a személyiségedhez és a stílusodhoz.
És persze legyél elégedett magaddal esetleg békélj meg azokkal a dolgokkal amiket te hibáknak gondolsz magadon. Találd meg magad, legyél összhangba plusz ott az a kisugárzás amit egy nőt zsákba is nőiessé tesz :)
Tudom hogy nem ilyen válaszra vártál de ha rágooglezol a nőiességre akkor szerintem találsz pár tippet.
Ebben a pillanatban is az vagy, 100%-ig. Ez nem egy olyna dolog, amiért tenni kell, annak születtél, így ebben a teljesítményed 100%-os.
Szabdidőt azzal töltsd, amit élvezel.
Hobbid az legyen, ami kikapcsol.
Tudás: légy a legobb abban, amit csinálsz, bármi legyen is az is.
Smink: kedved szerint.
A lényeget kihagytad: a humor és az önazonosság tesz magabiztossá igazán. Nem egy elképzelt életrend követése.
Nagyon köszönöm Nektek! :)
Sokkal tisztábban látom a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!