Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan érezzem magam NŐ-nek?

Hogyan érezzem magam NŐ-nek?

Figyelt kérdés

Mi kell ahhoz, hogy igazán nőiesnek, nőnek érezzem magam?

19 éves vagyok, és nagyon érdekel, hogy külsőleg/belsőleg mi tesz igazán nőiessé.

Szépség, tudás, hobbi, smink, öltözködés szabadidő eltöltése , stb?! :)

Kérlek segítsetek. Köszönöm a hasznos tippeket.

#nő #nőiesség #harmónia #keresemönmagam #helyes önkép
2018. szept. 25. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nő vagy legyél önmagad :)
2018. szept. 26. 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Minden nő más, ebből az következik hogy nincs meghatározva hogy mitől lesz nőies valaki.

Ahogy a férfiak sem egyformák így nekik is különbözhet az hogy mitől igazán nőies nekik valaki :)

Add magad, olyan ruhákat viselj amikben komfortosan érzed magad és illik hozzád a személyiségedhez és a stílusodhoz.

És persze legyél elégedett magaddal esetleg békélj meg azokkal a dolgokkal amiket te hibáknak gondolsz magadon. Találd meg magad, legyél összhangba plusz ott az a kisugárzás amit egy nőt zsákba is nőiessé tesz :)

Tudom hogy nem ilyen válaszra vártál de ha rágooglezol a nőiességre akkor szerintem találsz pár tippet.

2018. szept. 26. 02:52
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Ebben a pillanatban is az vagy, 100%-ig. Ez nem egy olyna dolog, amiért tenni kell, annak születtél, így ebben a teljesítményed 100%-os.

Szabdidőt azzal töltsd, amit élvezel.

Hobbid az legyen, ami kikapcsol.

Tudás: légy a legobb abban, amit csinálsz, bármi legyen is az is.

Smink: kedved szerint.

A lényeget kihagytad: a humor és az önazonosság tesz magabiztossá igazán. Nem egy elképzelt életrend követése.

2018. szept. 26. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
21%
Én nagyon figyelek a külsőmre és imádok minden ilyen dolgot, tehát nekem hatalmas öröm ha veszek egy új ruhát vagy cipőt, ha körmöshöz megyek vagy kozmetikushoz, ha sminkelhetek, ha a barátnőimmel elmegyek moziba, vagy akár csak összeülünk és beszélgetünk egyet egy zöldtea mellett, de ha egyedül vagyok itthon akkor megnézek valami jó kis csajos filmet, vagy vígjátékot, ízlés dolga, mint hogy milyen ruhákat hordasz. Magazint (főleg Cosmo) vagy könyvet olvasok, aztán felrakok valami arcmaszkot, kiskutyámmal vagyok, szóval ilyenek. De a jó megjelenés, a csajos cuccok vásárlása, a közös programok a barátnőkkel, ha eljársz kozmetikushoz, körmöshöz, az tényleg nagyon sokat dob a dolgon, és ez hatalmas önbizalom löketet ad, amitől extra nőiesnek érzed magad.
2018. szept. 26. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm Nektek! :)

Sokkal tisztábban látom a dolgokat.

2018. szept. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!