Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit keres egy műkörmös?

Mennyit keres egy műkörmös?

Figyelt kérdés
2018. szept. 22. 16:21
 1/3 anonim válasza:
0%
Nagyon nem vagyok tapasztalt, de akik nem dolgoznak senkinek, hanem a saját kis vállalkozásuk, azon nyílván annyit minden nap amennyiért csinálták a körmöt. Kb. 4000 egy építés, és ha jönnek ketten, akkor 8k-t kap egy nap, és innen nyílván érted
2018. szept. 22. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Azért szerintem ez nem ilyen egyszerű. Van anyagköltség, adó, bérleti díj stb.

4000ért pedig szerintem tuti nem minőségi építés. Plusz építeni 1x kell utána mindig tölteni.

2018. szept. 22. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy dolgban igaza van az elsőnek. Annyit, amennyit dolgozol.

A bevétel függ attól, hogy hol dolgozol, mennyiért dolgozol, hány vendéget tudsz vállalni egy nap.

A havi kiadás átlag 100 ezer körüli (járulék, bérleti díj, könyvelő) erre még jön az anyagköltség, ami függ attól, hogy milyen árkategóriájú termékekkel dolgozol.

Az induló költség mindenképp magas, hiszen az alap eszközök, anyagok simán elérik a 200 ezret.

Kezdőként mindenkinek azt ajánlom, hogy keressen alkalmazottként helyet. Kevés ugyan a fizetés, de gyakorlatot szerezhetsz, fejlődhetsz, közben pedig gyűjtheted otthon a készleted, mehetsz továbbképzésre így mire eljutsz oda, hogy helyet bérelsz, már magabiztosan ülhetsz az asztalhoz, talán néhány vendég is követ.

2018. szept. 23. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!