Hogyan tudom megvaltoztatni a mostani külsőm?
Figyelt kérdés
Vannak olyan osztalytarsaim/regi baratok akikre rá sem ismerek ugy megvaltoztak.En a stilusomon kívül kb ugy nezek ki, mint anno. Hosszu szoke haj, dus idomok,kovetem a kostani divatot. Viszont vagynek arra, h más legyek, mi t most. Extremebb, v h ne ismerjenek fel.Nem tudom hogyan kezdhetnek hozza.
30N
2018. szept. 7. 20:38
1/4 Metionin 

válasza:

Sport, más frizura, más smink, más ruhák, piercing, tetkó, stb. De miért akarsz így megváltozni? Csak azért hogy ne ismerjenek fel?
2/4 anonim 

válasza:

Fontos, hogyha jól érzed magad a mostani bőrödben is, akkor ne akarj változtatni csupán külső nyomásra, irigységből. Lehet ők érdekesebbnek, izgalmasabbnak tűnnek és ehhez viszonyítva te bizonytalan lettél magadban, de sose tudhatod, hogy mi vezetett odáig, ahogy most kinéznek és egyébként hol tartanak az életükben. Valaki gyakran váltogatja a stílusát, keresi önmagát, próbálja kifejezni az érzéseit a külvilág felé, míg mások, mint pl. te, maradnak a megszokott dolgoknál, eszükbe se jut, hogy ez így nem jó, mert így érzik biztosnak. Egyikkel sincs baj. Lehet, hogy neked most jött el ez az érzés, hogy ez már nem te vagy, akkor próbáld kitalálni, hogy mit szeretnél sugározni a környezet felé. Valami extrémebb, hogy ne ismerjenek fel? Ez még így elég homályos és lehet, hogy problémás kivitelezni, mondjuk a munkahelyed, vagy egyéb dolgok miatt. Nézegess mondjuk stílusokat, inspirációkat. Tumblr, Instagram, Pinterest, de persze a Google is segíthet. Mentsd el a képeket, amiket a magadénak érzel, majd onnantól kezdve ezek alapján vegyél új ruhákat, sminket (majd selejtezd ki a régit, ha készen állsz). A frizuraváltás ezután jöhet, ha már biztos vagy magadban. Sokszor együtt jön ezzel egy életmód váltás is, így ha nagyban gondolkozol, akár átrendezheted a lakást, kezdhetsz új hobbikat is. A lényeg, hogy mindig abba az irányba tarts, ami boldogságot okoz.
3/4 A kérdező kommentje:
Mindig kovetem az aktualis trendet, a stilusom azert valtozott az evek alatt. Viszont a külsőm/arcom nem. Ez zavar, mert már egyatalan nem erzem magamenak. Valamint ki szeretnek,, lepni,, a regi onmagambol. Magat az eletemet mar annyiszor kezdtem ujra egy bőrönddel. Viszont ez a kulsomon abszolut nem valtoztatott,megsam az sem latszik h telt volna az idő.
2018. szept. 9. 18:39
4/4 anonim 

válasza:

Tehát most konkrétan az a baj, hogy nem öregedtél meg? :) Az arcvonásokon másfajta sminkeléssel (kontúrozás), vagy új frizurával, ellentétes hajszínnel (pl., ha most szőke vagy, akkor barna/fekete) lehet a legnagyobb különbségeket elérni. Akár egy piercing is jó ötlet lehet. Nem biztos, hogy jól fog állni, de ennél másképp nehezen nézhetsz ki. Hacsak nem plasztikázol, ugyanaz a szempár fog rád nézni életed végéig a tükörből. Az is lehet, hogy másokon azért látod akkorának a változást, mert ritkán találkoztok. Próbálj megbékélni magaddal... Lehet azért nem megy, mert nem találod a helyed, de akkor ezen egy életmódváltás sokat segithet. Tudod, csak kövesd, ami boldogságot okoz. Ha már tudod, hogy mi az ami nem te vagy (a mostani éned), akkor biztos ki tudod találni azt is, hogy mi az ami igen és azon az úton elindulni. Ennek nem rögtön lesz eredménye, de egy nap majd talán azt látod, amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!