Létezik valahol olyan műtét ahol csökkentik a testmagasságot?
Hallottam és olvastam is, ezen az oldalon hogy létezik ilyen műtét, ami abból áll hogy eltörik a comb vagy a sípcsontodat, kivágnak belőle pár centit, majd összeillesztik a csontokat. Ilyen műtét hol van? A pénz nem számít, így külföldön is lehet. Köszönöm a válaszokat!
Illetve a hülye válaszokat hanyagoljuk hogy miért akarok alacsonyabb lenni, hülye vagyok stb...
Fordítva működik. Nyújtják a csontokat/inakat/izmokat törés után csavarokkal. Elég fájdalmas dolog, visszafele nem hiszem hogy menne. Összetettebb műtétnek tűnik mint megnövelni valakit pár centivel. Pedig az se piskóta. Ha tényleg érdekel menj el egy orvoshoz, kérdezd meg. Ő sem fog mást mondani. Olcsóbb és kevésbé fájdalmas a terápia a végén megnyugszol és kinövöd ezt a zöldséget. Csak a pénz szövegre, egy felsőtesten végzett plasztikai műtét korrekciós, nem csontfaragcsáló 1,5-2 millió Ft. egy gyomorműtét 1,5 milliónál kezdődik. Ezek elvileg rutin műtéteknek számítanak, magánorvosnál mégis repkednek a százezrek. Nekem egy 3 órás műtétem volt 1 vágással, minimális beavatkozás, a TB fizette nagy részét. Milliót közelítették a kiadásaim... Neked ha nincs erre több milliód akkor felejtős, szerintem akinek növelik a magasságát az sem jár 1 évig túl sokat, évekig nem keresel pénzt és milliókat kifizetsz valamiért ami elvesz 5 cm-t a magasságodból ha egyáltalán létezik ilyen műtét???
Szerintem nem vagy hülye, csak nem jó irányból közelíted meg a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!