Mivel tisztítsam a körmöm?
Figyelt kérdés
Műkörmöm van és nagyon hamar bekoszolódik alul (konyhán dolgozok, azért), de simán körömkefével, ha sikálom nem ér semmit.2018. szept. 3. 15:02
1/4 anonim válasza:
Akkor nem való a munkakörödbe a műköröm sajnos.
Én is próbálkoztam, mert nagyon szerettem, de a munkámban nekem is bekoszolódott, csúnya lett, inkább így nem dobok rá ki pénzt, ha van pár szabad napom egymás után, akkor kilakkozom arra a néhány napra.
2/4 A kérdező kommentje:
Már heti 1 napot dolgozok (tanulok) , így ezért nem akarom leszededni,hanem valami más megoldást.
2018. szept. 3. 16:34
3/4 anonim válasza:
Ha kosz, annak szappannal és körömkefével ki kellene jönni.
Ha viszont megfogja valami. Pl szeder, meggy, azon a citromos/szódabikarbónás áztatás tud segíteni.
4/4 anonim válasza:
Egy elhasználódott elektromos fogkefe fejet felteszek a fogkefémre és dobok rá fogkrémet, gyönyörűen kitisztítja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!