Az igazat megvallva az fiú ismerőseim szerint jó nő, meg sok ember szerint az, de aki értelmes és jól néz ki annak nem tetszik ez a csaj.
17/F
2018. aug. 19. 21:01
12/21 anonim válasza:
10/8
látszik,hogy rendszeresen edz és a kajálásra is figyelhet,abból szerintem kihozta a maximumot.
az arca meg átlagos.
2018. aug. 19. 22:50
13/21 anonim válasza:
10/9 simán. És szerintem bőven jut neki pasi, úgyhogy nem hiszem, hogy az álszent véleményeken keseregne. Mondom ezt úgy, hogy a viselkedése a lehető legtávolabb áll tőlem.
2018. aug. 20. 00:32
14/21 anonim válasza:
13: Miért álszentek a vélemények?
Nem mindenkinek ez a mű stílus tetszik. Sőt, sokakat pont taszít. Persze van az a réteg, akinek ő az álomnő. Még jó, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik :)
2018. aug. 20. 13:11
15/21 anonim válasza:
Kevés férfi lehet, akit taszítanak a műnők, legyünk őszinték. Az a kisebbség meg őt nem hatja meg, ha van 50000 lájk egy képén.
2018. aug. 20. 13:26
16/21 anonim válasza:
#11-es vagyok.
Igen, a legtöbb férfinak tetszik, ez így van. De hülyeség így kiindulni a dologból, mert ha hasonló értelmi szinten lévő csávókat nézünk, vagy akik ki vannak éhezve a nőkre, tökmindegy milyen csaj, csak kicsit nézzen ki jobban, azoknak tényleg full a nő. De aki gondolkozik egy kicsit és rend van a fejében, ráadásul ha még jól is néz ki az szóba nem állna egy ilyen nővel és viccnek tartja az egészet. Sok férfi és nő csodálja őt, hogy milyen szép, milyen vonzó, mit ért el, satöbbi, de aki magasabb szinteken jár, nekik ez az Ági egy bohóc. ;)
2018. aug. 20. 13:32
17/21 anonim válasza:
Mondom, a viselkedése baromira nem szimpatikus, sőt, de azért ne mondjuk már rá, hogy az arca meg az alakja átlagos, mert pár nőtársam menten elbujdosik. Látszik, hogy sokat költött a külsejére, smink, plasztikai sebész stb. És sok képen tiszta izom, tehát nem keveset edz. Egy átlag nőnek fele annyi ideje és pénze nincs ezekre a dolgokra, akkor arra mit szólnak... bányarém?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!