Teltkarcsú vagy vékony lány?
Ki mit preferal jobban? Csak erre lennék kiváncsi kik vannak tobben.
Egy szep arcú telt nő ibkabb vagy egy átlagos vékony lany jon be jobban?
Miért csak ez a két lehetőség van? Vékony szép arcú, vagy átlagos telt nő miért nem opció?
Így lenne a korrekt, mert a kérdés így nagyon rèszrehajló.
Nekem vékony, de ez nem jelent semmit, nem fogsz ennyiből statisztikát állítani! Simán megtehetem, vagy már csak volna, hogy tovább megyek és nem válaszolok a kérdésre. Még, ha utánam válaszolnak vagy 20-an, akkor abból se lehet valós konklúziót levonni. Csak egyetlen dolgot: gyakorikerdesek.hu nevű oldalon, a kerdesedet éppen megtaláló és válaszoló ismeretlen emberek(meg a nemét se tudhatod...) xy%-nak tetszik valami.
Egyébként miért van az, hogy szép arcú "telt" és csúnyább arcú vékony között kell mindig választani? Az arc érdekes módon másik felállásban nem szokott szerepelni, egyébként is kinek szép? Lehet nekem nem... (teltebb arc pl. nem az esetem) Sose láttam olyan felállást, hogy csúnyább arcú telt vagy szép arcú vékony. Ebből már talán levonható valamiféle következtetés! És nem feltétlen másik fiúk/férfiak ízlésere gondolok, de inkább nem megyek most ebbe bele...
Igen, egy telt lánynak olyan termékeny feelingje van, a vékony meg lehet csinos meg jobban áll rajta a ruha, de nem is tudom. Nehéz döntés, a legjobb egy sportosabb alkat, csinos fenék, csinos mellek és ne legyen rajta plusz(max. egy kevés). És természetesen egy angyali, csodálatos, kedves, cuki pofika. :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!