Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Haj szőkítés festett hajon?

Haj szőkítés festett hajon?

Figyelt kérdés
pár napja befestettem a hajam egy világos festékkel. mivel sosem csináltam ilyent, azt hittem ha világos festéket kenek a sötétbarna hajamra meg fg látszani. tévedtem. ma vettem egy ombrés festéket aminke acélja a szőkítés. a kérdés azt, hogyha korábban a hajam feléig ráfestettem egy adag semmit nem érő festéket, akkor az a festék fogja e akadályozni a szőkítő festéket a hatékonyságában, és előfordulhat e hogy a festett részen nem sikerül neki annyira szőkítenie, majd ha véletlenül a már korábban festett résznél feljebb kerül a szőkítő, erősebben kiszívja a hajam mint a festett részen, és azt érem el hogy a fejem tetejétől lefelé haladva, barna-szőke-barna hajat kapok?

2018. aug. 11. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
narancs lesz belőle egy alkalommal. többször kell szőkíteni a sötétbarnát és ráfesteni hamvassal, otthon dobozossal katasztrófa lesz belőle
2018. aug. 11. 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:

a szőkítő festékem áll egy szőkítő porból és egy világosabb rendes hajfestékből. nem szőkét akarok, világos barnát akarok.

a kérdésre ha valaki tudja a választ, és elárulja, azt megköszönöm

2018. aug. 11. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Menj el fodrászhoz.

Ha nem akarsz, akkor fodrászkellékes, veszel 6-os vagy 9-es oxit és szőkítőport (2, vagy 3 tasak kelleni fog, de ha kimérős, akkor abból a legkisebb is elég bőven), veszel mellé még ápoló balzsamot, hamvasítót, hajpakolást, fóliát, majd legalább 3-4 napja mosott hajra viszel fel por+oxi keveréket és rajtahagyod 20 percig (6-os oxit), majd mehet rá hamvasítóval 5-10 percre, majd utána mehet a pakolás és balzsam. Ha megvan ezzel, akkor veszel egy világos barna árnyalatot festékből mellé előhívót, és ahhoz egy kevés oxit és szőkítőt raksz még, majd felviszed, szokásos időt hagyod állni és lemosod, balzsam, öblíted. Ha ezek után túl sötét maradt, akkor vársz vele és ápolod rendesen, majd egy hétre rá megismétled a szőkítést, de a fejbőrnél nem, csak a hajon (tehát a lenövést nem). Festékfüggő, hogy mennyi idő kell neki, hogy leszívja a színt (és evidens, hogy csak a sötétebb régiót kened). Ha erősebb oxit használsz, rövidebb idő kell, de jobban roncsolja a hajad. Gyengébb oxival több idő kell 3-assal mondjuk, de kevesebb a hatás és a roncsolás is.

Ha nagyon macerának hangzik, akkor még mindig ott a fodrász. Talán drágább, de gyorsabb és jobb.

2018. aug. 13. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!