Bonprix-nek hogyan küldjem vissza helyesen az árut?
Rendeltem bonprix-től.
Megkaptam, amit kértem, de probléma van vele. Aki küldött már vissza nekik árut, pontosan hogyan csinálta?
Tedd bele ugyanabba a dobozba, amiben kaptad, nagyjából ugyanúgy, mintha ki sem bontottad volna, tehát összehajtva, nem gyűrötten, minden tartozékával, ha van.
Küldd el postán, a postaköltség a te költséged.
Arra figyelj, hogy intim fehérneműt nem küldhetsz vissza!
Sokszor rendeltem már tőlük, mindig óvatosan bontom fel a csomagot, hogy ugyanabban a zsákban tudjam visszaküldeni, ha szükség lenne rá.
Egyszer kellett csak, mérethiba miatt, abban küldtem vissza, pluszban körberagasztottam még.
Szia!
Kapcsolat a magyar lerakattal:
Bonprix SP. Z.o.o.
Budapest 1977 CST , a postai
posta@bonprix.hu az elektronikus mail
(06-1) 814-9999 magyar telefonos vonal ami
H-p 8.00 - 20.00
Sz 8.00 - 15.00
érhető el. Lehet foglalt vonal, olykor többet kell várni vele.
Nemzetközileg:
Otto GmbH cég alvállalata, Bonprix Handelsgesellschaft mbH néven fut.
A magyar bonprix a legyelekhez van kötve:
Słoneczna 6, 72-003 Wołczkowo, Lengyelország
+48 91 487 88 23 , de ezt nem érdemes hívni, mert visszaírányítanak a területihez, ami a magyar lerakat.
Elállás esetén elállási nyilatkozatot kell kitölteni, leírni, és elküldeni nekik (magyar címre ami postafiókos cím).
Fontos, hogy elállásod a kézbesítéstől számított 14. napon belül kell megtegyed, utána érvényét veszti.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!