Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek...

Lányok! Mi a véleményetek erről a srácról első ránézésre?

Figyelt kérdés

Nagyon jó, az a tipikus bugyiszaggató pasi?

[link]

2018. aug. 8. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Hát Én senkit nem látok ilyen fiúval sétálgatni.Nem egy tipikus arcformálya van,nem mondanám,hogy minden 2.fiú így néz ki.Szerintem túl nagy az orra és ezáltal eléggé fura képet mutat az arca.Az meg,hogy egybehangzó a válazsadás,arról tanúskodik,hogy valóban nem helyes ez a srác.
2018. aug. 9. 10:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Ezek után már akkor nem is szeretnék annyira rá hasonlítani. Pedig meg voltam győződve, hogy ha így néznék ki dőlnének a csajok, még akkor is ha éppenséggel nem volnék futballista.

Pedig azok az arcélek... :D

2018. aug. 9. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem helyes.
2018. aug. 11. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:

nem a gyakoris válaszokból kell véleményt formálni valakiről, az, hogy van annyi követője amennyi van, csak jelent valami

nem kell mindenkinek alfahím keménycsávónak lennie, hogy tetszen a másik nemnek, ez a gondolkodás okoz depressziót a legtöbb csávónál

2018. aug. 12. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!