Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel lehet elfedni az anyajeg...

Mivel lehet elfedni az anyajegyeket? Vagy ne szégyelljem ezeket? :/

Figyelt kérdés
A vállamon, karomon, és lábamon van több nagy anyajegyem (nagyon sok kicsi is), és ezért nem veszek fel rövidnadrágot/szoknyát, ujj nélküli felsőt, fürdőruhát. Nagyon szégyellem őket, szerintem rondák, és nem tudok velük megbarátkozni:/ Valami tipp?
2010. jún. 20. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Fehér bőröd van e mellé? hajszíned, szemszíned?(kíváncsiság.)

És egész nyáron hosszúnadrágokba járkálsz?

Szerintem mégis csak el kellene fogadnod magad úgy, ahogy vagy.

2010. jún. 20. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne legyél már buta:) Szerintem rajtad kívül senki nem veszi őket észre, és nem csak neked vannak anyajegyeid. Ne aggódj ezen, nem kell eltakarni őket, teljesen természetes dolgok!
2010. jún. 20. 11:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem is sok anyajegyem van, de én nagyon szeretem őket:) sztem nem kéne szégyellned, de ha ennyire "rossz hatással vannak" rád, egy hozzáértő orvos segíthet feloldani ezeket a gátlásokat.
2010. jún. 20. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem leeht az olyan rossz. Néha még sexy is ;) Hidd el. :)

Az a lényeg, hogy te érezd jól magad.. :)

2010. jún. 20. 12:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az anyajegyeket nem kell szégyelni! Nekem is és rengeteg embernek van. Ezek miatt ne járj hosszú ruhákban nyáron.
2010. jún. 20. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem értem, hogy lett manapság minden gáz, ciki, meg szégyelleni való. Senkit nem érdekelnek az anyajegyeid, rajtad kívül, úgyhogy tessék vidám lenni, és rövid cuccokba járkálni! Fel a fejjel!
2010. jún. 20. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ne szégyelld őket. sok más miatt lehet/kell szégyenkezni, ez nem tartozik közéjük!
2010. jún. 20. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes! én is tele vagyok anya jegyekkel az arcomon, karomon, hátamon, lábamon, hasamon melleimen mindenhol vannak és nem egy kettő de még soha nem jutott eszembe hogy ezeket eltakargassam sőt én nagyon szeretem őket! Az arcomon 14db anyajegyem van :) engem sohasem zavart és téged sem zavarjon!
2010. jún. 20. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sok anyajegyem van, először interneten olvastam róla, hogy ezt szégyellni kellene, én szeretem eszembe se jutna elrejteni, fogadd inkább te is el magad :)

19L

2010. jún. 20. 14:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon fehér bőröm van, sosem barnultam le. Ez is negatívum, mert nem a legszebb a hófehérség nyáron. Szőke haj, kék szem.

Orvosnál voltunk, de TB-st nagyon elrontják, magánsebész pedig drága. természetesen le szeretném majd szedetni, de addig gyűjtögetnem kell:)

Köszönöm a válaszokat, de alapból nincs önbizalmam, szerintem nem vagyok szép és ez még csak jobban rátesz az önbizalomhiányomra. Tavaly próbáltam fel egy rövidebb szoknyát, és nagyon rosszul éreztem magam:/ Kisebb koromban nagyonkisruhákban jártam, akkor nem volt gond. Pár éve már nagyon kritikus vagyok magammal. Talán megpróbálom összeszedni magam:) Csak rossz látni a szép lábú lányokat az osztályomban:/

2010. jún. 20. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!