Sokan azt mondják szép vagyok, de vannak olyanok is, akik az ellenkezőjét? Mi igaz?
2010. jún. 20. 10:15
1/16 anonim válasza:
szerintem olyan átlagosan szép vagy.
de milyen bunkó ismerőseid lehetnek?csak úgy közlik h. nem vagy szép?
2/16 anonim válasza:
szerintem átlagos vagy, de azért ennyi idősen felpakolni ide a képedet,mint a 15 éves kislányok :D inkább ezzel van a bibi.
3/16 anonim válasza:
szerintem átlagos vagy. Viszont az ismerőseid amikor mondját, akkor 1. elfogultak, 2. hazudnak, hogy ne bántsanak meg, 3. hazudnak, mert irigykednek vagy
4/16 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, ne foglalkozz a bunkókkal!
6/16 anonim válasza:
Szép vagy, ne aggódj a bunkók miatt! Nagyon barátságos az arcod, a többiek meg csak irigyek :-)))
16/L
7/16 anonim válasza:
hadd kérdezzem már meg, a szempillád igazi? :$
9/16 anonim válasza:
Szerintem szép vagy. :) ne foglalkozz más véleményével, az a lényeg, h te mit gondolsz magadról, nem az, h más mit gondol.. :)
Egyébként megkérdezhetem h hány éves vagy?
10/16 anonim válasza:
sztem átlagos vagy de azonbelül szép:) 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!