Piercinget lövessek vagy szurassak inkább? Egy fülbe egyszerre kettőt?
Tudom, hogy általában a szúratás javasolt viszont nem porcba szeretném, hanem fülcimpába, alulra a még puha részbe. Az alap füles lyuk már megvan csak kettőt szeretnék felé sorba, mert nekem speciel nagyon tetszik. Azt hallottam hogy a lövés gyorsabb és nem annyira fáj, ezért afelé hajlok kicsit, de nem értem hozzá, hátha van itt valaki.
Illetve megcsináltathatok rögtön a kettőt egymás mellé? Ha már bemegyek, túl akarok lenni gyorsan az egészen, de valahol azt olvastam, meg kéne várni míg begyógyul az első..
Én lövettem anno, sőt még porcba is... Viszont szerintem ha van rá lehetőséged, akkor inkább szúrasd. Amúgy anno nekem a lövés nem fájt, porcba se, szóval szerintem a szúrás se fájhat annyira. Persze emberfüggő.
Igazából elég gyorsan begyógyul, szóval ha külön csináltatnád, az se venne igénybe több hónapot.
"Illetve megcsináltathatok rögtön a kettőt egymás mellé?
Ha már bemegyek, túl akarok lenni gyorsan az egészen, de valahol azt olvastam, meg kéne várni míg begyógyul az első..."
Mindenképp meg kell várni a gyógyulást, nehogy begyulladjon, vagy pl.: a fertőződést is jó lenne megakadályozni. Láttam már olyat.
Meg lehet csináltatni egyszerre kettőt, egymás mellé. Ne aggódj, ne félj tőle. Később néha mozgasd, ha kiveszed tisztítsd meg, sima vizes, vagy fertőtlenítős lemosással, az egy kicsit csípős lehet utána, és aztán visszahelyezve jobb érzés lesz.
"És ahogy az előző mondta, utána a kezelésre figyelj oda."
Igen, ezt javaslom, oda kell figyelni a kezelésre, és arra, hogy néhány hétben is, vigyázzunk a készíttetés után különösen arra a területre, és önmagunkra.
Ne essen bele, ne ess bele a depressziós hangulatba, mint ahogy én, és ennek nem a piercing az okozója, hanem a lelki helyzet, amiben voltam, vagyok.
"Viszont szerintem ha van rá lehetőséged, akkor inkább szúrasd."
Szúratva lehet fájdalmasabb, de elviselhető. Nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!