Szerintetek meddig kell hogy pihentessem a hajam ezek után? SOS
Figyelt kérdés
Ott kezdődődött a történet hogy 8 -évig fekete hajú voltam és egyszer csak,rá untam és úgy dönötöttem hogy vörösre szeretnék váltani.Sikerült is 9-százalékos szőkítőporral ki szedni a hajamból eléggé jól a feketét utána lefestettem vörösre.De ugye a szőkítőpor nem bírta, mindenhol szép egyenletesen ki szedni a hajamból az előtte lévő feketét és itt ott foltos maradt szóval nem volt az a szép vörös és ezért megint eléggé igénytelen hatást keltett.Hiába festettem,át vörösre.Igy át festetettem még egyszer vörösre.Szóval kétszer lett át festve kisebb szünetekkel kb 2 hónapot vártam a két festés között.Ugye először lett blansolva az,az szőkítve is.És most pedig kb egy pár napja át festettem sötétbarnára a fodrásszal de valahogy nem vagyok meg elégedve vele mert nagyon sötét lett a szín és eléggé öregít.És most egy ideig nem szabad szőkitettni a hajam ha világositattni szeretném mindenki azt mondja hogy vagy meg kell várnom még le nől ami eléggé hosszú idő.És annyit nem szeretnék várni mert nem jól áll a sötét szín.És nem szeretném igy hagyni mivel eléggé rémesen nézek ki.2018. júl. 31. 08:58
1/8 anonim 

válasza:

Vegyél parókát. Vagy próbálj kevesebbet foglalkozni a külsőddel. Sötétebb haj mellett is van élet, több milliárd embernek ez nem gond, csak neked.
2/8 A kérdező kommentje:
rendben addig meg oldom hogy nem figyelek rá annyit csak eléggé zavaró így.
2018. júl. 31. 09:03
3/8 anonim válasza:
Nem normális egyetlen nő sem, aki festi a haját.
Teljesen agyament dolog.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes választ...
2018. júl. 31. 09:24
5/8 anonim 

válasza:

Nekem 33 évesen akad ősz hajszál... nyilván festem....
Amúgy nem értem miért nem lett hajradirral leszedve a festék. A feketét is vilagositja. Utána kellett volna a vöröset ratenni. Nem is roncsolja annyira a hajat.
6/8 anonim 

válasza:

Ez furi. A sötétbarna öregít, mert sötét? Akkor a feketét hogy bírtad magadon elviselni 8 éven keresztül? Hidd el, már ezt az évet kibírnàd ezzel a színnel. Szerintem 2-6 hónapig legyen a hajadnak pihi, ha nagyon át akarod festeni. Addig koncentrálj a hajápolásra, szedj vitamint és vigyázz rá. Utána majd több lépésben lehet próbálni világosítani. Fodrásszal csinàltasd ès biztos nem lesz majd baj utána.
8/8 A kérdező kommentje:
nem tudom mert valamikor fiatalabb voltam de most már ahogy idősebb vagyok nem áll jól akkor se állt jól a fekete mikor azt hittem hogy jól áll igy vissza gondolva
2018. júl. 31. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!