Egy kb 10000 Ft-os parfümöt Ázsia centerben mennyiért kapok meg?
Figyelt kérdés
Amúgy tommy hilfiger tommy girl-ről van szó2010. jún. 19. 15:15
1/7 anonim válasza:
Kb. 5000-6000 Ft között. Én az Ázsiában az Ági parfümériában szoktam vásárolni, itt mindig eredetit kapok, més sosem csaptak be.
2/7 anonim válasza:
Nagyon változo, nézz körbe kérdezgesd, és mindenképpen nézd meg mielőtt megveszed. Én guccit szoktam ott venni, 29 az eredeti ára, ott 10körül megkapom. De am szeirntem is 6 körül lehet.
3/7 anonim válasza:
és azok normális parfümök? eredetiek? nem ilyen felvizesítettek? ( bocs az off-ért)
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ezt az ági parfümériát megnézem :) Utsónak: Persze lehet kapni hamisat is, de szagold meg mielőtt megveszed és akkor tudni fogod. a legtöbb "leesett a kamionról" azért olcsóbb ;)
2010. jún. 19. 17:34
5/7 A kérdező kommentje:
6800 volt. de ezt is 7500-ról alkudtam le ennyire :D De mindegy, még így is olcsóbb mintha pl douglas-ben venném
2010. jún. 24. 21:19
6/7 anonim válasza:
Hány miliset vettél? Én a Délinél szoktam venni egy kis parfümériában, ott 6200 a 30 milis kereken:D
7/7 A kérdező kommentje:
100 miliset :)
2010. nov. 8. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!