Intim gyanta? Hogyan? Mennyi ideig tart? Mit kell tudni?
Figyelt kérdés
Edddig meg csak borotváltam a vaginámat de most szeretnem legyantáztatni,hogyan megy egy intim gyanta? A teljes nemi szervet is szortelenitik (es annál lejebb(fenèk)...)? Vagy csak a bikinivonalat?
Meddig tart a "simaság"?
2018. júl. 26. 21:51
1/2 anonim válasza:
Ahogy kéred.
A bikinivonalat még nem hívják intim gyantázásnak.
Ha van a belső combon, fenéken, azt is leszedik.
Intim gyanta, amikor már más területeket is érint, ami a bugyi vonalán belül van. Ezt nem vállalja minden kozmetikus, mert nagyon kényes, nem ért hozzá mindenki. Ha ilyet szeretnék, akkor olyan helyet kell keresned, ahol ezzel foglalkoznak.
2/2 anonim válasza:
Igen, mindent leszednek: bikinivonal, szeméremdomb, nagyajkakon ha van, belső comb, fenék, tényleg minden. Attól függ meddig tart, hogy milyen erős a szőrzeted, de ha nagyon durva akkor is 2 hétig oké, utána kezd el csak nőni. Én 1 éve járok, mostmár nagyon gyenge szőr nő, és 4(!!) hétig tök sima, csak utána kezd nőni vissza, bár eleinte nekem is 2-max 3 hétig volt sima...az egész úgy kb 20 perc, ha hozzáértő csinálja, de ez attól is függ mennyire bírod, mert ha nehezebben, akkor tartotok szünetet, úgy nyílván lassabb. Nekem magas a fájdalomküszöböm, így inkább kellemetlennek mondanám mint fájdalmasnak, a lábamon sokkal sokkal jobban fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!