Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim gyanta? Hogyan? Mennyi...

Intim gyanta? Hogyan? Mennyi ideig tart? Mit kell tudni?

Figyelt kérdés

Edddig meg csak borotváltam a vaginámat de most szeretnem legyantáztatni,hogyan megy egy intim gyanta? A teljes nemi szervet is szortelenitik (es annál lejebb(fenèk)...)? Vagy csak a bikinivonalat?

Meddig tart a "simaság"?

2018. júl. 26. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy kéred.

A bikinivonalat még nem hívják intim gyantázásnak.

Ha van a belső combon, fenéken, azt is leszedik.

Intim gyanta, amikor már más területeket is érint, ami a bugyi vonalán belül van. Ezt nem vállalja minden kozmetikus, mert nagyon kényes, nem ért hozzá mindenki. Ha ilyet szeretnék, akkor olyan helyet kell keresned, ahol ezzel foglalkoznak.

2018. júl. 26. 22:05
 2/2 anonim válasza:
Igen, mindent leszednek: bikinivonal, szeméremdomb, nagyajkakon ha van, belső comb, fenék, tényleg minden. Attól függ meddig tart, hogy milyen erős a szőrzeted, de ha nagyon durva akkor is 2 hétig oké, utána kezd el csak nőni. Én 1 éve járok, mostmár nagyon gyenge szőr nő, és 4(!!) hétig tök sima, csak utána kezd nőni vissza, bár eleinte nekem is 2-max 3 hétig volt sima...az egész úgy kb 20 perc, ha hozzáértő csinálja, de ez attól is függ mennyire bírod, mert ha nehezebben, akkor tartotok szünetet, úgy nyílván lassabb. Nekem magas a fájdalomküszöböm, így inkább kellemetlennek mondanám mint fájdalmasnak, a lábamon sokkal sokkal jobban fáj.
2018. aug. 5. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!