Lányok, ti hogy bírjátok a combotokat, főleg a belső felét epilálni? Nem fáj nagyon?
Figyelt kérdés
Kb. könnyezek a fájdalomtól, pedig epilálni szeretném, nem borotválni.2018. júl. 25. 20:58
1/5 anonim válasza:
Leborotválom, kéthavonta nő csak ki ott a szőr, a bikinivonalamat epilálom egyébként, de a combot szerintem felesleges.
2/5 A kérdező kommentje:
Kéthavonta? De jó neked. Nekem borotválás után kétnaponta.
2018. júl. 25. 21:37
3/5 anonim válasza:
Én nem epilálom, hanem gyantáztatom. Nekem a combom belaő felével semmi gondom, inkább a combom hátujával meg a sípcsontommal.
De az utóbbi időben (rövidnadrág szezon) kicsit átszoktam a borotvára :(
4/5 anonim válasza:
Combot nem igazán kell epilálnom, csak itt-ott, de kicsit sem fáj. Az durva lenne, ha sűrű, hosszabb szőrt epilálnék (pláne ha erősebb a szőr, mint a szeméremdombon, de már lábszáron se lenne jó), de ilyenkor leborotválom és több menetben intézem el, utána pedig csak az épp kinőttek vannak.
A nagylábujjam és a bokám kényesebb, ahogy a hónaljam is, de az sem kifejezetten fáj, csak érzékenyebb, kicsit csíp.
5/5 anonim válasza:
Alapvetően magas a fájdalomküszöböm, de a combjaim extrém érzékenyek, ráadásul persze vastag szálú bundám van, így már nem kínzom magamat az epilálással, úgyis csak begyullad a bőröm. Gyantázni sem nagyon tudom a belső oldalt, mert nem tudom eléggé kifeszíteni a bőrt, de az legalább kevésbé fáj. Maradok a borotvánál, úgysem látja senki a borostámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!