Nőhetek még? (17/L)
Sziasztok! 17 éves lány vagyok,és nagyjából 168-170cm. Anyukám alacsony(163),apukám magas(193), viszont én nem érezném hogy nőttem volna pedig nagyon szeretnék még egy kicsit...van erre valami esély szerintetek?:( van aki 17 év felett is szokott nőni a lányok közül? Azt olvastam hogy van ilyen "rohamos növekedés" amikor valaki 1 év leforgása alatt nagyon sokat nő,viszont nekem még sosem volt hasonló...mindig egyenletesen nőttem...akkor lehet hogy még ezután lesz, vagy már ne is reménykedjek?:(
Egyébként most kezdtem el diétázni, rendszeresen sportolok, és egészségesen eszek ez befolyásolhatja a növekedésemet?
A válaszokat előre is köszönöm!
170 centisen hova akarsz még nőni?!
Te is modell akarsz lenni?!
Mert szerintem és csomó 150 centis lány mit meg nem adna, ha olyan magas lehetne, mint te!
És ne haragudj, szerintem az átlagmagasság (165-170-ig) a legjobb. Ha úgy tartja kedved, felveszel egy jó nagy magassarkút, és máris 180 körül vagy, ugyanakkor pedig egy egyszerű tornacipőben sem érzed feszélyezve magad.
Nem tudom, hogy még nőhetsz-e. Én 19 vagyok, nagyon korán megértem, viszont ilyen extrém mértékű növekedésem soha nem volt.
Az endokrinológus is hozzám vágta, hogy már soha nem leszek magasabb.
Viszont most nyáron észrevettem, hogy váratlanul el kezdtek fájni a végtagjaim, az inaim. Fogalmam sem volt, hogy mitől lehet ez. Azt hittem, ortopédiára kell mennem, olyan mértékűek voltak a fájdalmaim.
Az egyik orvos azt mondta, hogy lehet, hogy növök. Én nem akartam hinni a fülemnek, mert 11 éves koromtól egészen mostanáig nem nőttem egy millimétert sem. Aztán megmérték magam, és basszus.....2 centivel magasabb vagyok!!!! Nem tudom, ez hogyan, miért van, de mêg mindig nem tudom elhinni.
Amúgy létezik olyan, hogy valaki pl. szülés után nő még egy kicsit a hormonok miatt.
Azok a válaszok...
A nők kb 17éves korukig nőnek, szóval nem valószínű, hogy még nőni fogsz. Én 14-17 között nőttem sokat, azelőtt mindig a tornasor végében álltam.
Végül 174cm lettem,és örülök neki. A 170 cm jó magasság, már csak öltözködés szempontjából is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!