Doriika08 kérdése:
Miert van az hogy lany letemre szoros a hasam?
Figyelt kérdés
Nagyon szegyellem, fogalmam sincs hogy mit csinaljak vele gondolkoztam hogy a gyantat meg kene probalnom de felek hogy csak durvabb lesz...valakinek valami otlet?2018. júl. 18. 08:51
1/9 anonim válasza:
Mennyire olyan?
Sötét? Vagy világos, de jól észrevehető?
2/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Nem tudom miért.
:(
3/9 anonim válasza:
Mert sokaknak ilyen, többekközt nekem is. Én borotválom, de csak alkalmanként, pl. strand előtt. Szőrösebb tipusú lányoknál/nőknél gyakori.
4/9 anonim válasza:
Küldj képet hogy milyen,akkor tudok tanácsot adni hogy gyanta vagy borotva a jobb
5/9 anonim válasza:
És ahhoz minek kép, kedves előző??
6/9 anonim válasza:
Pihe? Vagy sötét szőrös?
Pihéje mindenkinek van szinte az egész testén.
Ha zavar, nyugodtan gyantázd le, nem lesz tőle durvább.
7/9 anonim válasza:
Mert pihét borotválni elég
Ha rendes sötét akkor gyanta
8/9 anonim válasza:
ha csak néhány száll sötét esetleg akkor szemöldök csipesz is működhet
9/9 anonim válasza:
Mindenkié szőros valamennyire, de nem mindenkinek ugyanannyira. Sajna az enyém nem csak pihés. Sötét és nagyon dús a hajam is. Én szőkíteni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!