SOS! Köröm épitésnél/hosszabbitásnál mindig végeznek körömágy hosszabbitást? Vagy hogy van ez?
Most tanulgatom hogyan kell ezeket csinálni, szeretnék itthon magamnak körmöket késziteni.
Step by step videókból lesem a praktikákat és több olyat láttam, amiben körömágyhosszabbitást csináltak a hosszabbitó gélre rá.
Mivel nem magyarországon lakom, nem tudom hogy az épitő/átlátszó gélen kivül nekem is szükségem lesz ilyen másfajta gélre(amik a videóban sokkal vastagabbak ,mint az alapréteg, de nem tudom itteni nyelven a megnevezését) Vagy ezt kihagyhatom? És akkor az épitett átlátszó gélre elég lenne csak a szines zselé?
Nagyon megköszönném az útbaigazitást ezen a téren, most szeretnék rendelni termékeket, hogy kisérletezzek.
Nagyon köszönöm a válaszod! :)
Igazából nem is tudtam mit jelent pontosan. Csak a legtöbb videóban láttam, hogy eléggé vastag rétegben kenik fel ezt gélt, s úgy gondoltam szükséges "alap" amire majd jön a szines gél amilyet választok.
Akkor ha nem franciát szeretnék, elég az átlátszó épitő gél s erre rá a szines zselé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!