Eredetiek lehetnek a jófogáson árult Ray-Ban napszemüvegek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon szeretnék venni egy Ray-Ban napszemüveget, körül is néztem az interneten, illetve egy optikában. Hatalmas eltérések vannak az árban, ami gyanús. Boltban 30 ezer, neten már 5-7-ért is adnak. Igaz lehet, vagy tuti hamisítvány? Esetleg vannak olyan árulkodó jelek, amiből rögtön látja az ember,hogy replika a dolog?
Köszönöm a segítséget!
2018. júl. 14. 22:53
1/4 anonim válasza:
Te most komolyan reménykedsz abban, hogy 1/6-od áron is eredeti terméket kapsz?
2/4 anonim válasza:
Nem, hamisak, én eddig kettőt is vettem a design miatt, a jobb hamisítványokról nem lehet észrevenni, az biztos
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azért reménykedtem ,hogy talán igazi is lehet, mert ha valóban nincs rá szüksége az eladónak, akkor se tudná eladni "rendes" áron. Túl naiv vagyok:)
Ment a zöld pacsi mindenkinek!
2018. júl. 15. 13:33
4/4 anonim válasza:
Olyan is előfordulhat nem ritkán, hogy valaki felteszi eladásra az eredeti, de használt napszemüveget, azt viszont fel szokták tüntetni a hirdetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!