Lehet egy alternatív kinézetű csaj is jó nő? Hogyan?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék tűsarkúban és csőtoppban rohangálni, de szeretnék néhány csinos nyári ruhát... Tippek?2010. jún. 18. 13:53
1/9 anonim válasza:
Jó nő az mindenben jó nő, akár rövidnadrágban és pólóban is.Bár azért az acélbetétes bakancsosat kilőném :D Attól függ mire gondolsz, írd le!
2/9 A kérdező kommentje:
ugyan nem acélbetétes de bakancsom az van. Mondjuk nem ész nélkül hordom télen-nyáron csak ha van funkciója.
2010. jún. 18. 14:01
3/9 anonim válasza:
persze csak tudni kell viselni a cuccokat
a pasikat nem az érdekli hogy mi van rajtad, hanem ,ilyen vagy (persze csak ha nem 1 éjszakára kellesz)
4/9 anonim válasza:
ha igényes és ápolt, passzolnak a ruhái egymáshoz,és a stílusa egyedi akkor simán.nem tudom milyen stílusú ruhákat hordasz, linkelnél pár példát?és akkor könnyebb lenne segíteni szerintem
5/9 A kérdező kommentje:
2010. jún. 18. 21:05
6/9 anonim válasza:
Szerintem ezek annyira nem csajosak, de felmerül a másik dolog is, sok pasinak bizti ez jön be, azoknak lehetsz jó csaj simán!
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Ilyesmi szoknyákat hordok csak nem ilyen fodrosat :D
2010. jún. 19. 11:17
9/9 anonim válasza:
sztem azok a ruhák is amiket linkeltél nagyon szexik :D szal hord nyugodtan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!