Lányok nektek kéne ilyen/vagy hasonló test vagy ez már "sok"?
Figyelt kérdés
[link] Tény hogy sok munka van mögötte,de nektek megérné ennyi időt és pénzt fordítani egy ilyen testért? :)2018. júl. 5. 22:03
11/13 anonim válasza:
Szerintem csak sportolgat a csaj, nem túl komolyan.
Amitől meg így néz ki az az hogy genetikailag seggre és combra hízik. Ennyi.
Azért kíváncsi lennék ha megfeszítené a combját mennyire lehetne látni rajta hogy izmos, vagy a seggén.
12/13 anonim válasza:
Én pici pónim... milyen kis rövidek a lábai...
13/13 anonim válasza:
Én jobban érzem így magam a bőrömben hogy van egy kis poci és a fenekem sem ennyire "feszes". Valahogy műnek érezném magam ha úgy néznék ki mint ez a lány. De lehet ez csak a beállított képek, a sok smink és a photoshop miatt van. Amúgy lehet hogy bájosabb lenne :) De ha tényleg így néz ki, akkor maradnék a saját arcomnál meg alakomnál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!