Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a kozmetikus olyan időponto...

Ha a kozmetikus olyan időpontot ad, ami nekem nem jó, illik közölni vele, hogy mikortól lenne ideális?

Figyelt kérdés
Az van, hogy én minden nap csak 11 óra után érnék rá maximum... ha felhívnám, azzal, hogy csak 11 utánra tudnék időpontot kérni, akkor az nagy bunkóság?

2018. júl. 4. 07:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne bunkóság? :D Neki ez a dolga, te fizetsz érte, neki kell hozzád igazodni, nem fordítva.

Alapból ezzel kell kezdeni, hogy 11 előtt nem érsz rá, keressen olyan időpontot, amikor neked jó.

2018. júl. 4. 08:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem.

Én mindig úgy kérek időpontot, hogy mondjuk mondom, hogy csütörtök délután tudnék menni, és ha az esetleg neki nem jó, akkor hozok egy másik ötletet, akkor rákérdezek mondjuk a péntek délelőttre..

Szerintem sokkal gázabb az, ha nem mondod meg mikor lenne jó, ő meg már az ötödik lehetséges időpontot mondja, amire te meg csak mondod, hogy sajnos ez sem jó, meg az sem jó..

2018. júl. 4. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy bunkóság, szinte mindenki dolgozik / suliba jár, természetes hogy csak egy bizonyos időkeretben tudsz menni... nyugodtan mondd meg mikortól lenne jó
2018. júl. 4. 09:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
2018. júl. 4. 09:19
 5/8 upal ***** válasza:
100%

Mint akinek a szolgáltatásra van némi rálátása mondom, hogy azzal mindkettőtök helyzetét megkönnyíted, amennyiben konkretizálod azt, hogy számodra mettől-meddig ideális. A szabad időpontok függvényében pedig megállapodtok. Ennyi.

(Volt itt egy korábbi buta hozzászólás, miszerint “te fizetsz érte, neki kell hozzád alkalmazkodnia”.

Ezzel az attitűddel az a probléma, hogy a jó kozmetukusok pont nincsenek erre rászorulva.)

2018. júl. 4. 16:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Én pont nem tudok így hozzáállni, azért is volt problémám ezzel, nem akartam bunkó lenni. Még egyszer köszönöm mindenkinek. :)
2018. júl. 4. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkosag, orulunk neki, ha evvel kezdesz. Igy mindenkinek konnyebb. Ha nem mondjak maguktol, akkor en vissza is szoktam kerdezni, hogy a vendegnek mikor lenne jo, meddig van suliba/dolgozik, stb.
2018. júl. 4. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt jegyezd meg kérdező, az élet minden terén igaz:

ha fizetsz valamiért, amivel kapcsolatban bármilyen kérésed van, az nem bunkóság, mert fizetsz érte.

2018. júl. 5. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!