Ha a kozmetikus olyan időpontot ad, ami nekem nem jó, illik közölni vele, hogy mikortól lenne ideális?
Miért lenne bunkóság? :D Neki ez a dolga, te fizetsz érte, neki kell hozzád igazodni, nem fordítva.
Alapból ezzel kell kezdeni, hogy 11 előtt nem érsz rá, keressen olyan időpontot, amikor neked jó.
Szerintem egyáltalán nem.
Én mindig úgy kérek időpontot, hogy mondjuk mondom, hogy csütörtök délután tudnék menni, és ha az esetleg neki nem jó, akkor hozok egy másik ötletet, akkor rákérdezek mondjuk a péntek délelőttre..
Szerintem sokkal gázabb az, ha nem mondod meg mikor lenne jó, ő meg már az ötödik lehetséges időpontot mondja, amire te meg csak mondod, hogy sajnos ez sem jó, meg az sem jó..
Mint akinek a szolgáltatásra van némi rálátása mondom, hogy azzal mindkettőtök helyzetét megkönnyíted, amennyiben konkretizálod azt, hogy számodra mettől-meddig ideális. A szabad időpontok függvényében pedig megállapodtok. Ennyi.
(Volt itt egy korábbi buta hozzászólás, miszerint “te fizetsz érte, neki kell hozzád alkalmazkodnia”.
Ezzel az attitűddel az a probléma, hogy a jó kozmetukusok pont nincsenek erre rászorulva.)
Azt jegyezd meg kérdező, az élet minden terén igaz:
ha fizetsz valamiért, amivel kapcsolatban bármilyen kérésed van, az nem bunkóság, mert fizetsz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!