15 éves vagyok és nagyon kicsik a melleim. Nagyon zavar. Melltartó nélkül szinte nincs is (szerintem nem is kellene hordanom még) mindenkinek van már a barátnöim közül. Levagyok maradva egy kicsit. Fog még nőni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 1. 11:28
11/12 anonim válasza:
Ne aggódj ennyire. 20éves vagyok és a méreteimhez képest nekem is kicsi. Mármint magasabb is vagyok meg ducibb is és így melltartó nélkül nekem sem sok látszódik. De a párom így imádja, szerinte nem is kell nagyobb, igazi tenyérbevaló cickóim vannak.
12/12 anonim válasza:
nekem is ugyanez a gondom, de ennek ellenére sokkal több fiúnak tetszem, mint a nagy mellű barátnőim.. lehet, h most hülyeséget mondok, de a b.nőim hamarabb értek, mint én ezért többet is pasiztak vagyis hát előbb kezdték..
én meg mindig visszamaradott voltam...nem hitték el, h annyi idős vagyok amennyinek mondom magam stb.. és tessék el jött most az én időm.. még 1-2 barátnőm már ki élte magát addig a pasik én utánam járkálnak.. :) 15 vok egyebként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!