Keresztapam, akit nem ismertem ram hagyott egy orat, valaki megtudna mondani az erteket?
Figyelt kérdés
Breitling orarol van szo, szoval gyanitom ertekes, milyen informaciot kell, hogy bediktaljak, hogy megtudjatok allapitani, hogy mi az erteke?2018. júl. 1. 19:53
1/3 anonim válasza:
Ha bemész egy óráshoz, ott biztos megtudják mondani hogy milyen óra pontosan, és mennyi az értéke.
2/3 A kérdező kommentje:
tudom-tudom, csak meg nincs nalam az ora :) majd korulbelul 1 het mulva kapom kezhez
2018. júl. 1. 22:09
3/3 anonim válasza:
Tuti, hogy eredeti? Közkedvelt a replika piacon... Ha eredeti a ref szám és egy állapot alapján könnyen kideríthető mennyit ér. De egy szaküzlet bevizsgálja neked gyorsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!