2/38 anonim válasza:
Hát szerintem átlagos . A haja jó :)
3/38 anonim válasza:
elég fiatal, és meglepett fejet vág. amúgy mi a kérdés?
4/38 anonim válasza:
Szerintem aranyos láccik rajta hogy ápolt és figyel magára:) . Viszont nem éppen a nőideálom nekem személy szerint a hegyes orrú telt szájú sötéthajú meditárrán cicás csajok tetszenek attól függetlenül szép:) 17/F
5/38 anonim válasza:
szép :)
a haja nagyon tetszik.
ez te vagy?:)
7/38 anonim válasza:
Meg.bnám:D szépcsaj fel izgtam rá
8/38 anonim válasza:
én vagyok az első válaszoló aki szerint csúnya
9/38 anonim válasza:
Szerintem átlagos.
A haja szép.
Az orra tényleg nagy,de nem tehet róla szóval nem kéne csesztetni.Persze tudom kérdezték a véleményed és te csak válaszoltál,na de akkor is.
A körme viszont ápolatlan.Nincs szépen kilakkozva.(És ez az amiről tehet.)
15/L
10/38 anonim válasza:
szerintem a szemoldoke miatt szomoru az arca, bar lehet a pofa vagas miatt all ugy... es nem tetszik, hogy le van kopva akoromlakkja, ami nekem furcsa szinu... atlagosnal azert kicsit helyesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!