Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya arcbőrrel nagyon ciki...

Csúnya arcbőrrel nagyon ciki sminkeshez menni?

Figyelt kérdés
Elég sok bőrhibám van, hegek és pattanások, smink nélkül soha nem teszem ki a lábam itthonról. Viszont lesz egy különleges alkalom hamarosan, ahova szeretnék valami szép sminket. Oda meg ugye nem mehetek már korrektoros fejjel... A sminkes nem undorodik, ha valami csúnya bőrhöz kell hozzányúlnia? Eléggé félek így elmenni, magamnak viszont nem tudom szépen megoldani a sminket... :/
2018. jún. 28. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj csak el nyugodtan. Azért fizetsz neki,hogy megcsinálja. Nem lehet mindenki tökéletes, ne foglalkozz ezzel.
2018. jún. 28. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy undorodik, ez a munkája... Ők is azt szeretik ha teljesen tiszta arccal mész oda hogy ott már ne kelljen azzal foglalkoznia.
2018. jún. 28. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én bőröm is problémás, és szintén nem megyek emberek közé smink nélkül.

2 hete voltam egy profi sminkesnél, egy lightosabb sminkben mentem, ő azt lemosta és utánna sminkelt.

Szóba került a bőröm, mondta annyira nem vészes látott ennél rosszabbakat(próbált nyugtatni gondolom), én természetesen elmondtam neki, hogy járok bőrgyógyászhoz stb.

Adott pár tippet, ötletet stb. és kb ennyi volt, sajnos nem mindenkinek lehet tökéletes bőre, és ezt el kell fogadni, nyogodtan menj el PROFI sminkeshez, hidd el utánna sokkal jobban fogod érezni magad!

2018. júl. 5. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!