Gimis lányok, ti mit vesztek fel a matrózblúzhoz?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a szóbeli érettségi, és mindenkinek azt mondták, hogy szoknyát vegyen fel.
Viszont rossz időt mondanak, esőt, hűvöst.
Ti szoknyával hogy hordjátok a matrózblúzt? Kitűrve nagyon hosszú, betűrve pedig nagyon "buggyos" mivel elég nagy. Eddig mindig nadrággal hordtam, és nem tűrtem be, csak ha vettem rá valamit, hűvösben esetleg pulcsit.
2018. jún. 22. 00:43
1/1 anonim 

válasza:

En sajat feher ingre kotok matrozgallert. Es kb mindig nadraggal hordom, mivel pici a labam es az egyetlen jo es le nem csuszo magassarku amit talaltam 12 centis sarokkal rendelkezik, az meg a szoknyaimhoz szerintem nagyon provokativ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!