Mi a véleményetek ha egy nő 176 cm magas?
Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 10:49
1/10 anonim 

válasza:

Nekem tetszenek a magas nők, így nálam pozitív.
2/10 anonim 

válasza:

Én nem vagyok egészen 176 cm,de szeretek ilyen magas lenni :)
3/10 anonim 

válasza:

Ez olyan dolog amin nem lehet változtatni, el kell fogadni:) Én mindig legalább 170 cm akartam lenni, ehhez képest 165-nél megálltam :DD Amúgy jó dolog, pláne ha szép hosszúak a lábaid:) + nem kell magassarkút hordanod, hogy magas legyél:D
4/10 anonim 

válasza:

Véleményem? Semmi. Nem ő választotta. De csatlakozom az előzőhöz: én 160centisként mindig is irigyeltem a magas nőket :( de gondolom ez fordítva is működik, mint sok más ilyesmi :)
5/10 Teo172 válasza:
Én is 176 centi magas nő vagyok és a világ minden kincséért sem lennék alacsonyabb. Még magassarkút is szoktam hordani. :D És a férfiaknak tetszeni szokott.
7/10 anonim 

válasza:

Lehet 166 vagy 186 is, ha arányos, szimpatikus és az összkép vonzó.
8/10 anonim 

válasza:

Nekem alommagassag, en 172 vagyok L
9/10 anonim 

válasza:

Jó látni, hogy valaki el tudja fogadni. Én hiába próbálom, nem megy, falra tudnék mászni, hogy ilyen magas vagyok :D
Az hagyján, hogy bejön-e a férfiaknak, vagy sem (tapasztalataim szerint inkább nem), de normális nadrágot alig kapok, ami elég hosszú és nem a bokámat verdesi. A cipőméretről nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!