Lányok! Váltatok már meg a szépészeti cikkektől a környezettudatosság jegyében?
Hogy ment? Miket használtok még?
Én a sminktől örömmel szabadultam meg, sokkal jobban érzem magam nélküle. Most a körömlakkot is igyekszem eldobni, de azért már fáj a szívem :D Négy éve folyamatosan ki vannak festve a körmeim, hülyén érzem magam, ha nincsenek kifestve. Tudtol esetleg valami környezetbarát körömlakkot mondani? Ezek mennyivel drágábbak, mint a többi?
Én se sminket, se körömlakkot nem veszek fél éve, de ami van azt még elhasználom, nem dobom ki. Egyébként nem tudom mi lesz velem, ha elfogy a felhalmozott körömlakk készletem, imádom a körmeimet festeni :(
Szintén fél éve nem használok sampont, rozsliszttel mosok hajat. Most szeretnék átállni tusfürdőről pálmaolajmentes bio szappanra.
A pálmaolajmentesség nagyon fontos számomra mind szépészeti cikkeknél, mind élelmiszereknél.
Intimkelyhet én is vettem, de sajna nem bírok átállni rá :/ (kolis vagyok, így csak zuhanyzáskor lenne lehetőségem cserélni, de nem akarok napi kétszer -vagy többször- zuhanyozni).
Jelenleg tervezem textil szatyrok beszerzését vagy varrását, de kicsit félek, nehogy megszóljanak miatta a boltban :/
11: miért szólnának a boltban a textilszatyor miatt????
Kb. 10 éve azt használok, és nem kérek/veszek sehol sem műanyag szatyrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!