MErjek felvenni rövidnacit?
Figyelt kérdés
173 cm vagyok és 58 kg ami szerintem kicsit sok de bnőim azt mondják jó alakom van.Szerintetek merjek felvenni rövidnacit?16/L2010. jún. 16. 18:13
1/8 anonim válasza:
egyáltalán nem sok !! vegyél fel nyugodtan :)
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. jún. 16. 18:24
3/8 anonim válasza:
ezt így nem lehet megmondani.
nem ártana a linkelnél képet a lábadról.
mert lehetsz 50 kg is, ha a lábadnak nincs jó formája
4/8 anonim válasza:
igen..: / kép kéne,de szerintem vehetsz. : )
Ha a barátnőid is azt mondják. (ha őszinték)
De szerintem látod magadon,hogy nincs sonka lábad.xD
5/8 anonim válasza:
még jó, hogy vehetsz. egyáltalán nem sok, főleg nem a magasságodhoz. :) nyugodtan vedd fel, csini leszel:)
6/8 anonim válasza:
én is ennyi vagyok!és nem vagyok kövér és sztem te se! bár én versenyszerüen sportolok és vadállat lábaim vannak=((szoval ha szoknyát vennék elég gusztustlanul néznék ki=(
7/8 A kérdező kommentje:
szegényke :S
2010. jún. 16. 21:14
8/8 anonim válasza:
Hallod nekem is ilyen adataim vannak..és én nem veszek fel egyrészt azért mert növekedési csíkok vannak belül a combomon másrészt kényelmetlenül érezném magam mert szerintem vastagok.
De te ahogy gondolod, ha nem éreznéd magad feszélyezve akkor nyugodtan.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!