Mi a véleményetek arrol, ha egy ferfi női parfümöt használ? Főként nők véleménye érdekel.
Nem tudom, én nő vagyok, és rengetegszer megdöbbenve tapasztalom, hogy sokkal jobban tetszenek a férfi illatok. 😂
Még nem mertem beruházni egyre, de általában olyan fűszeres, nehezebb illatokat hordok (La Vie Est Belle, Gucci Absolute), amik akár uniszex illatok is lehetnének.
A közelmúltban kaptam egy ajándék Hugo Boss férfi illatmintát. Amikor megszagoltam, konkrétan egy nagyon régi, kislányoknak-tiniknek szánt Avonos illat ugrott be a gyerekkoromból, aminek vattacukros-vaníliás illata volt. 😆
Lehetséges, hogy az a tematika, hogy a nőknek olyan parfümöket gyártanak, amik a férfiaknak jobban tetszenek, és fordítva, de ki tudja... 😄
Szerintem ma már annyira összekeveredtek a férfias és nőies jegyek a parfümökben, hogy teljesen mindegy, milyen jelzésűt e élsz le a polcról. Nem fognak hülyének nézni.
Ha nem viragos szagu, akkor ugy se vesznek eszre.
Amugy, playboy ferfi parfum pl lanyos szaga van, de jo
Nincs ezzel semmi. Ha bejön az illat akkor miért ne?
Az öblítő szag ugyanaz sztm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!