Milyen szőrtelenítési módszert ajánlanátok? Nektek mi vált be?
Sziasztok.
Már teljesen kétségbe vagyok esve, mert nekem eddig semmi sem működött. Próbáltam én már mindent: gyanta wax (ezt utáltam, mert nagyon nyúlós volt, a karomra még jó volt, de arcra teljesen használhatatlan), hideg gyanta (attól csak ragadok, pedig igyekeztem jól használni, de ehhez béna vagyok xd), cukorgyanta (ehhez is béna vagyok), az epilátort is próbáltam, aminek elvileg hetekig tartó simaságot kéne nyújtania, de örülök, ha egy hétig jó, pedig azt tuti jól csináltam. Gondolkoztam a szőrtelenítő krémen, de nem olvastam túl jó véleményeket róla (azt mondják csíp, és olyan mint a borotva, van akinek semmit sem használ), és a végleges szőrtelenítésről sem olvastam túl jókat, elvileg az sem tartós és nagyon drága, plusz nekem tuti sok kezelés kéne, mert gyorsan nőnek a szőrszálaim 😢, és ugye csak borotválni lehet a kezelt felületet, addig meg nem akarok csubakka lenni (az arcomon érdekel a legjobban) . Most egy itthoni lézeres szőrtelenítő gépen tanakodom, ami elég drága, és nem tudom, hogy annak mennyi idő után van hatása, mennyi időközönként kell használni, és hogy melyik készülék jó. Világos a bőröm, és sötét barna szőrszálaim vannak, tehát elvileg ezt lehet kezelni ilyen géppel.
Ha valaki volt hasonló szituban, és bevált neki valami, és megosztaná azért nagyon hálás lennék. Elég hosszú lett bocsi.
A borotválást annyira nem szeretem, mert a lábam minden nap azzal csinálom, de mivel világos a bőröm az apró szőrszálak mindig látszódnak, és nem olyan tartós, általába kipettyesedek tőle, pedig használok testápolót, és borotvahabot is próbáltam.
Az epilálást, pedig volt, hogy egy évig csináltam heti szinten és nem javult, lehet több idő kell?
És köszönöm a gyors válaszokat. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!