Miért baj az ha valaki foglalkozik magával? 16/L
Be van festve a hajam, Szoktam gyantáztatni (ami tök alap szerintem). Általában meg van csináltatva a körmöm. normális ruhákban járok amik nincsennek mindenhol szándékosan kilyukasztva. A lány osztálytársaim piszkálnak emiatt. Pedig ezek szerintem teljesen alap dolgok. Valamelyik nap az egyik lány megkérdezte hogy minek fesülködök tesi után mert jóvanazúgy'. Ha már felveszek egy csinosabb ruhát iskolába egyből kérdezgetik hogy kinek akarok tetszeni...
Miért baj az ha valaki igényes akar lenni?
Nem baj. Én már észrevettem, hogy az ilyen emberek általában nem foglalkoznak semennyit sem magukkal, (lelkileg sem), vagy ha elkezdik, hamar feladják, mert nem látják valaminek az eredményét 2 nap után (pl. sokan napi 1000 felüléstől kockás hasat, napi 100 guggolással kerek segget várnak de azonnal - ez egy szép munka a 30 days challenge-es barmoktól barmoknak). Ilyenkor jön az, hogy nekik ilyen a genetikájuk, és a lehető legnagyobb természetességgel elkezdik fikázni az igényes, szép, csinos lányokat, mert ők áááá, nem tehetnek arról, ahogy kinéznek.
Bocsi, kicsit elkanyarodtam a témától :D
Úgy gondolom egyáltalán nincs baj azzal, hogy foglalkozol magaddal. Amiket leírtál szerintem teljesen alap dolgok. Az, hogy van egy kiforrott stílusod és nem hordasz mindenféle jött ment divatos dolgot nagyon is jó. Minden 2. lány kb szakadt bokavillantós farmerben és adidas super starban jár. Igen, hatalmas egyéniségek. Én csak dicsérni tudom, hogy már ennyi idősen odafigyelsz magadra és nem egy próbálsz lenni a sok közül, mint legtöbben manapság.
Annak pedig aki írta, hogy minek 16 évesen köröm, gondolom, nem 10 centis 500 színű épített műkörömmel jár iskolába. Sajnos sokan a meg van csinálva a körmömről erre asszociálnak, pedig szerintem egy igényes és szép manikűr is rengeteget dob a megjelenésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!