Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az alkatom...

Szerintetek milyen az alkatom (cm)?

Figyelt kérdés

Mell: 79

Alatta: 66

Derék: 65

Köldöknel: 70

Csípő: 84

Comb: 45

163 cm/ 18 L

Alma, körte, egyenes?

Az fura ha a hasam mindenhol vastagabb a mellkasomtol?

2018. jún. 12. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A hasad mindenhol vastagabb a mellkasodnál és a méreteidből is az tűnik ki, hogy a csípőd szélesebb a mellbőségednél. Körte alakod van. De nem vészesen tér el a téglalaptól.
2018. jún. 12. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
hát nekem ezek a számok semmit sem mondanak...
2018. jún. 12. 18:14
 3/4 anonim válasza:
Szerintem jó alakod van. :) bár ez nem mérvadó semmilyen esetben sem egy párkapcsolat terén vagy hogy kinek fogsz bejönni. 21/F
2018. jún. 12. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul méred magad. A derekad (hacsak nem lóg a hasad, ami ilyen számok között lehetetlen) a köldököd vonalában van, a legkeskenyebb ponton. Szerintem egyenes, téglalap alakod van az adatok szerint, körte biztosan nem, ahhoz nem öt centi különbségnek kellene lenni a mell- és csípőkerület között, a homokóra is kizárt, mert ahhoz meg a derék/csípő arányod nem adott.
2018. jún. 16. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!