Mi a véleményetek az alakjáról? Kép
Fúj. Undorító. 100 kg fölött lehet az biztos.
De lehet, hogy valakinek bejön, hisz ízlések és pofonok.
Azért 25 kg nem kevés különbség ha 5 cm-el vagy csak magasabb.
Nincs 100 kg, 95 volt eddig a legmagasabb súlya:
100 kg korul vagy felett van valamennyivel ehhez a magassaghoz.
En 178 cm vagyok, igaz, hogy van rajtam izom is valamennyi, de 65 kg-mal vekony vagyok. Az egyik szulesem utan voltam 78kg es meg akkor is fele ilyen combom volt.
Alap meretem UK6-8, UK10-12 voltam akkor egy ideig meghizva, ez a csaj UK18 siman van, legalabbis derektol lefele biztosan. Felette lehet, hogy csak 16-os.
Szoval ehhez viszonyitva tippeltem.
Megnéztem több képét is. Nem csak ezeket.
És itt nem is tűnt fel, a többin viszont igen, hogy én már vastagnak találom a karját a saját ízlésem keretrendszerében:S Viszont még így is viszonylag szerencsésen oszlik el rajta a súlyfelesleg.
Úgy mondanám, hogy nem sokkal van lemaradva az ízlésem felső határától. Az általad linkelt előnyös képeken abszolút jöhet. Instán viszont van jópár ami alapján nem..
3-as: ilyen foku elhizasnal es ilyen sulynal az az 5 kg semmit sem szamit, foleg tippelesnel. Kb epp annyi jelentosege van 5 kilo kulonbsegnek itt, mintha az 57 perces utra azt mondom, hogy egy oras volt...
Pontozzatok le nyugodtan, de ez nem szep, nem nez ki jol SZERINTEM es nem csak siman tulsulyos, hanem elhizott. 5-10 kg plusz meg jol is allhat valakin, de az ilyen merteku elhizast aluloltozotten mutogatni akkor is, ha nem muszaj... Hagyjuk.
Az esztetikan kivul egeszsegtelen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!