Fültágító utáni lyukat hogy kell benöveszteni?
Figyelt kérdés
Nyáron ki szeretném tágítani a fülem 1 centisre. De csak pár évre tervezem. A kérdésem az lenne, hogy tudtok e tippeket adni arra, hogy miután kiveszem, hogyan tüntessem el a lyukat.. Összevarratni nem szeretném, ezért 10 mm fölé nem megyek.
A válaszokat előre is köszi :)
17/f
2018. jún. 4. 19:06
3/10 anonim 

válasza:

Sehogy. Meg is érdemli a sok okos, aki így eltorzítja a testét.
4/10 anonim 

válasza:

A kisebbek simán beforrnak idővel. (kb 1-2 év)
5/10 anonim 

válasza:

plasztikával, egyik ismerősömnek 4 cm átmérőjű volt, és nem is lehet látni hogy összevarrták
6/10 anonim 

válasza:

Simán, ne higgy ennek a sok tudatlannak ! ;)
Ugyan olyan könnyű mint a s.gglyukat benöveszteni ;)
Előbb az utóbbival próbálkozz, és ha sikerült, ne felejts el majd képet küldeni ;)
Én a helyedben még intim piercinget is lövetnék magamnak, az is menő manapság ;)
7/10 A kérdező kommentje:
#6 Majd azzal is megpróbálkozok :D Sőt arra benőtt bőrfelületre rakatok be vagy 8 microdermalt XD És tetováltatok rá egy céltáblát. Majd küldök képet :D
2018. jún. 4. 20:04
8/10 anonim 

válasza:

Akkor aztán tiszta änyåd leszöl!
Yolo!
Aggyá' neki, ízi rájder tesó!
9/10 anonim 

válasza:

Én azt tudom erre mondani, hogy ahány ember annyi fül..
10/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy Zagyvai elvtárs bevarrná, csak félek, hogy drágán.. :(
2018. jún. 26. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!