Szerintetek kis mell, es nagy/formas popsi VAGY fordítva?
Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 21:37
1/10 anonim 

válasza:

Közepes mell és formás popsi, de ha nem formás a popsi, akkor azon még lehet fejleszteni. Szóval a mell a fontosabb ilyen kérdéseknél.
2/10 anonim 

válasza:

Nekem leginkább a kisebb formás mell ami bejön. A popsi nálam konkrétan annyira nem mérvadó, ha a külsőséget nézzük. Neked milyen a melled és a popsid?
3/10 anonim 

válasza:

Kis melle a gyerekeknek van...pfujjjj
4/10 anonim 

válasza:

nem lehet igy valaszolni... mert valakinek ez all jol stb..
5/10 anonim 

válasza:

Kis mell, és nagy, "lapos" fenék.
6/10 anonim 

válasza:

3-as nem hiszem el, hogy mondhat valaki, hogy pfuj egy olyan dologra amiről senki sem tehet sőt szép is lehet.
A kérdésre: mindenkinek más áll jól én nem tudok dönteni.
7/10 anonim 

válasza:

Nekem a nagy mell és kissé lapos popsi kombó jutott + vékony derék, de szerintem sokkal szebb a formás popsi kis fenék :)
9/10 anonim válasza:
Hogy kicsi, vagy éppen nagy a mell, nem az a lényeg. Szerintem a kölcsönös vonzalom "felülírja" a fizikai méreteket. Mint ahogy a férfiak sem egyforma méretűek, úgy a nők sem. A kémiát kell megtalálni két embernek egymásnál, aztán már minden megy, mint a karikacsapás. Aki hozzánk való, azt "még az ördög is utánunk tolja talicskán", csak mindezt észre kell venni!....
10/10 anonim 

válasza:

Ha külsőségekről van szó, a mell legyen tuti,(kicsi vagy nagy mindegy, csak formás legyen) a fenék formásságán lehet segíteni edzéssel,táplálkozással, mellen főleg csak műtéttel,amennyiben tényleg nem tud vele valaki megbarátkozni. Ha engem kérdezel, a kisugárzás, magabiztosság, kedvesség sokkal fontosabbak egy nőben.
25/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!